Rujo. Väkisin elossa

Kirjailija: Mikko Rupponen Lukija: Mikko Leskelä

Elämäkerrat
Omaelämäkerrat
Muistelmat
Poliittiset elämäkerrat
Yhteiskunnalliset elämäkerrat

”Terapiassa pääsee syvälle, sodassa pohjaan.” Rujonherkkä tositarina entisestä vapaaottelun ammattilaisesta, joka treenaa sotilaaksi ja lähtee vapaaehtoisena Ukrainaan. Kamppailu kehässä vaihtuu erikoisyksikön operaatioihin vihollislinjojen takana. Mikko Rupponen kirjoittaa matkastaan omaan kohtaloonsa. Hän kertoo uppiniskaisesta päättäväisyydestä, itsensä hyväksymisestä ja geeneihin kirjoitetusta tiestä. Tie kulkee vapaaottelun kansainvälisen huipun kautta kodittomaksi hylkiöksi, sotilaaksi Ukrainan terrorismin vastaiseen operaatioon vuonna 2017, rampautuneeksi veteraaniksi ja viimein erikoisjoukkojen operaattoriksi Ukrainan sotaan. Mutta ennen kaikkea Rujo kulkee sielun syvyyksiin ja psyyken viimeiselle pohjalle. Pimeyteen joka katsoo takaisin. Mikko Rupponen on 45-vuotias työtön rakennusmies, entinen vapaaotteluammattilainen ja sotaveteraani, josta ei hänen ala-asteen opettajansa mukaan pitänyt koskaan tulla mitään. Ei ainakaan kirjailijaa.

Mistä äänikirjan Rujo. Väkisin elossa löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
Rujo. Väkisin elossa
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele Rujo. Väkisin elossa ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen Rujo. Väkisin elossa ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot